Visste du att du kan använda Meps vid jobb på privatmarknaden? Meps funkar smidigt när du vill visa en privatkund vad ett jobb kommer kosta. Utskrifterna kan enkelt anpassas så de är enkla för en privatperson att förstå. Här visar vi hur du ska göra.

Se bild från kalkylvyn

• Klicka på Totalsumman.
  • Klicka på Kostnadssammanställning

Kostnadssammanställning

• Välj utförare

Du får tre alternativ:

• Visa alla kolumner i mWu.
  • Visa alla kolumner i SEK.
  • Dölj kostnadskolumner.

Här ser du en beskrivning av vad de tre olika alternativen för utskrift innehåller

Anpassad utskrift3

När du skapar Mepsuppdrag mot privatmarknaden behöver du ett generellt avtal som beställare i uppdraget.

Läs mer om det här:

Hur använder jag ett generellt avtal?

Hur skapar jag ett generellt avtal?