För att kunna logga in i Meps behöver du ha tillgång till ditt Användarnamn och Lösenord. Lösenord väljer du själv när du klickar på länken i välkomstmejlet som skickas till Meps-användarens e-postadress.

Gå till inloggningssidan för Meps genom att öppna webbläsaren och skriva in https://meps.net/

Fyll i Användarnamn och Lösenord och klicka på Logga in.

Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord kan du klicka på Forgot your password or username?. Fyll i användarnamn eller e-postadress och klicka på skicka, så skickas ett mejl med en länk till din e-postadress, där du kan återställa ditt lösenord.