• Klikkaa laskelmassa tilan osan edessä olevaa plussaa.
  • Klikkaa puurakennekuvaketta.
  • Klikkaa vasemmasta sivuvalikosta valitsemaasi tilaa (esim. seinä) tai valintaa Kaikki sen mukaan mitä koodia haet.
  • Valitse puurakenteesta haluamasi koodi klikkaamalla valikon otsikoita kunnes varsinaisen koodin toimenpiteiden valikko avautuu.
  • Tee tarvittavat toimenpide- ja materiaalivalinnat ja klikkaa + LISÄÄ(n).
  • Voit hakea koodeja myös hakutoiminnolla klikkaamalla suurennuslasikuvaketta.
  • Kirjoita Hae Meps-koodi -kenttään hakusana.
  • Klikkaa avautuvasta koodilistauksesta haluamaasi koodia.
  • Tee tarvittavat toimenpide- ja materiaalivalinnat ja klikkaa + LISÄÄ(n).