• Klikkaa laskelmassa kaikkien niiden koodirivien ruutua, jotka haluat kopioida toiseen laskelmaan.
  • Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvakkeen nuolta ja klikkaa Tallenna mallina.
  • Lisää mallin nimi ja lisää/poista tunnisteet.
  • Valitse keillä on pääsy laskelmapohjaan ja klikkaa TALLENNA.
  • Siirry Laskelmaan, johon haluat kopioida koodit.
  • Klikkaa oikeasta yläkulmasta Mallit.
  • Klikkaa vasemman sivuvalikon yläosasta Omat mallit.
  • Löytääksesi käytettävän mallin Suodata mallivalinta mallin nimen tai tunnisteiden avulla.
  • Klikkaa vasemmasta sivuvalikosta kopioitavan Oman mallin nimeä.
  • Klikkaa niiden koodien edessä olevaa ruutua, jotka haluat kopioida laskelmaan.
  • Klikkaa listan alalaidasta + LISÄÄ (n) kopioidaksesi valitut koodit laskelmaan.
  • Muokkaa laskelmaan kopioituja koodeja tarpeen mukaan.