• Klikkaa laskelmassa ylävalikosta tarvittaessa Meps-koodit.

• Klikkaa ylävalikosta Omat koodit.

• Klikkaa plussaa Omat koodit edestä.

• Valitse vasemmasta sivuvalikosta lisättävä koodi klikkaamalla sitä.

• Kirjoita koodia kuvaava teksti Koodi-kenttään.

• Valitse Yksikkö-kentän alasvetovalikosta koodissa käytettävä yksikkö klikkaamalla sitä.

• Kirjoita Määrä-kenttään yksiköiden määrä.

• Kun koodin yksiköksi valitaan tunti (h), on koodin yksikköhinta käytettävään sopimukseen määritelty ja valitulle omalle koodille valitun toimialan tuntihinta. Muussa tapauksessa kirjoita Yksikköhinta-kenttään valitun yksikön yksikköhinta.

• Valitse Urakoitsija-kentän alasvetovalikosta koodissa käytettävä urakoitsija klikkaamalla sitä.

• Valitse Toimiala-kentän alasvetovalikosta koodissa käytettävä toimiala klikkaamalla sitä.

• Klikkaa alalaidasta + LISÄÄ.