• Siirry hankkeeseen ja klikkaa vasemmasta sivuvalikosta Tarkastukset.
  • Klikkaa oikeasta yläkulmasta +TARKASTUS.
  • Klikkaa vasemmasta sivuvalikosta tarkastajaa, jolle osoitat tarkastuksen.
  • Lisää Tarkastuksen aika -kenttiin päivämäärä ja kellonaika, jos tarkastusaika on sovittu.
  • Klikkaa Asiakkaaseen otettu yhteyttä -kohdan edessä olevaa ruutua, jos asiakkaaseen on otettu yhteyttä.
  • Klikkaa Valitse tarkastus -kenttää ja valitse avautuvasta listasta oikea vaihtoehto klikkaamalla sitä.
  • Kirjoita tekstikenttään mahdollinen saateviesti tarkastajalle ja klikkaa OSOITA.
  • Tarkastaja voi tehdä tarkastuksen mobiililaitteessa.