• Klikkaa hankkeessa vasemman sivuvalikon kirjekuvaketta siirtyäksesi Viestit-osioon.
  • Kirjoita @ Kirjoita uusi viesti -kenttään ”@” ja klikkaa avautuvasta nimivalikosta sitä henkilöä kenelle lähetät viestin.
  • Kirjoita viesti valitun nimen perään ja klikkaa LÄHETÄ.
  • Kun lähetät viestin useammalle henkilölle, kirjoita @ Kirjoita uusi viesti -kenttään ”@” ja klikkaa avautuvasta nimivalikosta sitä henkilöä kenelle lähetät viestin. Kirjoita valitun nimen perään ”@” ja klikkaa avautuvasta nimivalikosta toista henkilöä kenelle lähetät viestin.
  • Kirjoita viesti valittujen nimien perään ja klikkaa LÄHETÄ.
  • Kun vastaat viestiin, kirjoita teksti vastauskenttään ja klikkaa LÄHETÄ.
  • Saapuneista viesteistä saat sähköpostiviestin, jos olet näin oman tilin asetuksista määritellyt.