• Klikkaa Meidän yritys -osiossa vasemmasta sivuvalikosta Mallit.
  • Klikkaa oikeasta yläkulmasta + LUO MALLI.
  • Lisää mallin nimi, joka kuvaa mahdollisimman hyvin mallin sisältöä.
  • Lisää halutessasi mallin tunnisteet.
  • Klikkaa halutessasi ylävalikosta käsiteltävän tilan osaa selkeyttääksesi näkymää.
  • Klikkaa  plussaa sen tilan osan edessä, johon lisäät koodeja.
  • Kun olet lisännyt mallin kaikki koodit, klikkaa yläpalkin Luonnokset-laatikossa olevaa nuolta ja valitse keillä on pääsy laskelmapohjaan.
  • Näet luomasi mallin Mallit-listauksessa ja se on käytettävissä laskelmassa.
  • Voit poistaa mallin klikkaamalla rivin roskakorikuvaketta.

Miten Oma malli luodaan laskelman yhteydessä

• Klikkaa Laskelmassa kaikkien niiden koodirivien ruutua, jotka haluat kopioida Omaan malliin.
  • Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvakkeen nuolta ja klikkaa Tallenna mallina.
  • Lisää mallin nimi ja tunnisteet.
  • Valitse keillä on pääsy laskelmapohjaan ja klikkaa TALLENNA.
  • Näet luomasi mallin Mallit-listauksessa ja se on käytettävissä laskelmassa.