Seuraavat suositukset koskevat optimaalisen suorituskyvyn saavuttamista Mepsissä.

Internet-yhteytesi nopeuden voit testata esim. web-sivulla www.nopeustesti.com valitsemalla Aloita.

Yleiset järjestelmävaatimukset

Web-selain

Edge, Chrome, Internet Explorer, Firefox ja Safari:

• Minimivaatimus: Viimeisin versio.
  • Suositeltu vaatimus: Viimeisin versio.

MepsTarkastus-sovellus

Android ja iOS:

• Minimivaatimus: Viimeisintä versiota edeltävä versio (jos nykyinen versio on 18.6, on minimivaatimus versio 18.5. Käyttäjät saavat sovellukseen kirjautuessan ilmoituksen, jos versio on vanhempi kuin 18.5).
  • Suositeltu vaatimus: Viimeisin versio.

Internet-yhteys

Windows:

• Minimivaatimus: Vähintään 1 Mb/s.
  • Suositeltu vaatimus: Vähintään 2 Mb/s.

MepsTarkastus-sovellus:

• Minimivaatimus: Vähintään 3G-yhteys.
  • Suositeltu vaatimus: Vähintään 4G (LTE) -yhteys.
  • Jos yhteys on huono tai sitä ei ole lainkaan, suosittelemme työskentelyä Offline-tilassa.

Laitteisto

Kiinteä/kannettava tietokone:

• Minimivaatimus: Kaksoisydinsuoritin, vähintään 2GB RAM.
  • Suositeltu vaatimus: Moniydinsuoritin, vähintään 4GB RAM.

Matkapuhelin - Android ja iOS:

• Minimivaatimus: Älypuhelin tai tabletti, joka täyttää vaatimukset, jotka on asetettu MepsTarkastus-sovellukselle kaupoissa Google play tai App Store.
  • Suositeltu vaatimus: Kohtuullisen uusi korkeasuorituskykyinen älypuhelin tai tabletti.