För att få information om drift och tillgänglighet i CAB’s system kan du gå in på CAB’s Statussida.

Surfa in på https://status.cab.se

Här finner du information om planerade driftstopp.

Samt hur status är just nu.

Du kan även anmäla din e-postadress för att få mejl angående driftinformation.

Klicka på Subscribe to updates

Klicka på önskad ikon som motsvarar hur du vill ha driftinformationen.

Fyll i e-postadress eller mobilnummer, beroende på hur du önskar informationen.

Klicka på Subscribe via email/text message.

Bocka i vilka system du vill ha driftinformation om.

Klicka på Update preferences.

Avsluta prenumeration

Du kan välja att när som helst avsluta din prenumeration genom att gå in på sidan igen och klicka på Unsubscribe from updates.