Mepsiin kirjautumiseen tarvitaan käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjänimi ja linkki salasanan määrittelemiseksi lähetetään uuden Meps-käyttäjän sähköpostiosoitteeseen.

Kun olet määritellyt salasanan, siirry Mepsin kirjautumissivulle käynnistämällä selain ja kirjoittamalla osoitteeksi https://meps.net/.

Anna käyttäjätunnus ja salasana ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Jos olet unohtanut salasanasi, valitse Unohditko salasanasi tai käyttäjätunnuksesi ja anna käyttäjätunnuksesi, niin saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit määritellä itsellesi uuden salasanan.