Mallit-väliledellä on listattu yrityksen omat mallit. Mallit ovat koodikokoelmia, jotka voidaan valita laskelmiin. Mallit ovat kaikkien oman yrityksen käyttäjien tarkasteltavissa ja käytettävissä.

Klikkaa malliriviä nähdäksesi mitkä koodit se sisältää. Mallin koodeihin valitut materiaalit tallentuvat malliin. Voit määritellä mallin nimen ja tunnisteet. Voit myös lisätä tai poistaa koodeja ja otsikoita sekä vaihtaa järjestystä. Klikkaa yläpalkin pudotusvalikkonuolta valitaksesi haluatko tallentaa mallin luonnoksena tai määritellä kuka voi käyttää mallia.

Voit määritellä kuka voi käyttää mallia:

- Meidän yritys (kaikki oman yrityksen käyttäjät)
- Sopimusosapuolet AU:ta lukuun ottamatta (tilaaja ja pääurakoitsija sopimusosapuolina)
- Sopimusosapuolet AU mukaan lukien (tilaaja, pääurakoitsija ja aliurakoitsija sopimusosapuolina)