Avtalen med dina partners finner du under Avtal. Som beställare skapar du avtal mot dina utförare och som entreprenör kan du skapa avtal mot privatkunder och företag. Avtalsförslag från dina beställare kommer in under Att godkänna i vänsterspalten och avtal som du har skapat till din entreprenör ligger under Skickat för godkännande.

Klicka på tratten för att filtrera din sökning. Klicka sedan på de branscher, kompetenser eller nyckelord som du vill ha med i ditt urval.
De ord du väljer markeras med en grön bock.

Du kan välja att inaktivera ett avtal. Arkiverade avtal kan inte återaktiveras. Avtal som genom integration har ett externt ID kan uppdateras med en ny version. Tidigare versioner kommer sluta vara giltiga när den nya versionen godkänns.

När du vill skapa en ny version av ett avtal kan du starta med att kopiera det gamla avtalet.
Väljer du att pausa avtalet får du ange start- och slutdatum och klicka på Spara. Detta kan göras av både beställare eller utförare och innebär att parten inte är valbar för nya uppdrag under den angivna perioden. Avtalet kan återaktiveras när som helst.

Du kan skriva ut avtalet genom att klicka på Skriv ut-knappen i övre högra hörnet.