När du klickar på uppdrag så kommer du till Mina uppdrag och Pågående som standard , men du kan även se alla företagets uppdrag. I vänsterkolumnen ser du även inkommande uppdrag samt uppdrag som du väntar svar på.
Du kan välja om du vill se uppdragen som uppdragskort eller i en lista. Med hjälp av sökfunktionen kan du hitta uppdrag som du söker.

Om du vill använda filterfunktionen så klickar du på knappen Filter, efter det väjer du vilken eller vilka parametrar du vill filtrera på i den högra kolumnen. Du kan också spara ett filter, det gör du genom att klicka på knappen Spara i nederkanten av högerkolumnen. Du hittar sedan dina sparade filter i vänsterkolumnen.
Är du intresserad av ett uppdrag under Vårt företag som du inte är kontaktperson för, men tillfälligt vill följa, kan du markera stjärnan vid detta och uppdraget blir möjligt för dig att se under Mina uppdrag.