• I kalkylen – I menyn till vänster - klicka på det utrymme där du vill placera Meps-mallens koder.

• Klicka på Mallar i övre högra hörnet.

• Klicka på Meps mallar längst upp i menyn på vänster sida.

• Klicka på den konstruktion du vill hitta koder koder för.

• Välj konstruktionsdelar i rullgardinsmenyerna för att sortera fram rätt arbetsmoment.

• Längst ned på sidmenyn - klicka på [visa koder] – då öppnas den föreslagna kodlistan.

• Markera vilka koder du vill välja från mallen.

• Lägg till de valda koderna i utrymmet genom att klicka längst ner i listan Lägg Till.

• Redigera koderna som kopierats till kalkylen efter behov.