Meps administratören har behörighet att lägga till eller administrera användare i Meps.

Vill du skapa en ny användare klickar du på Lägg till

Klicka på kolumnrubriken vid Namn eller Användarnamn för att sortera listan i stigande eller fallande ordning.

Fyll i uppgifter om användaren samt bocka för de roller som användaren ska ha.

När du klickar på Skapa användare skickas ett mejl, med en länk för aktivering av kontot, till angiven e-postadress.
Bocka i Uppdragsmottagare på organisationen för den/de användare som ska ta emot nya uppdrag.

Denna mottagare kommer att bli aviserad och ha möjlighet att acceptera uppdragsinbjudningar.

Om en användare ska kunna utföra besiktningar behöver Utför besiktning vara i bockat...

...och minst en Utgångsadress vara angiven.