Planskisser med Floor Plan Creator

Denna funktion är en tillägsfunktion som är integrerad i Appen MepsBesiktning.

Funktionen är förenad med en kostnad. För information om detta hänvisar vi till Meps Prislista

Floor Plan Creator (FPC) fungerar lite olika i olika operativsystem.

Android:
- Floor Plan Creator instaleras som en App i Play Butik

- Appen kan arbeta i offlineläge

IOS (Iphone/Ipad), Windows

- Floor Plan Creator använder ett webbgränssnitt

- Funktionen behöver inte installeras

- Funktionen kräver uppkoppling till internet

Under fliken Planskisser.

Skapa en planskiss med Floor Plan Creator genom att klicka på den blå knappen. Eller symbolen i övre kanten.

När det finns en befintlig planskiss kan man välja alternativet Redigera befintlig

Du flyttas då vidare från MepsBesiktning till appen Floor Plan Creator.

För mer instruktioner om hur du använder denna app hänvisar vi till Hjälp och Guide i Floor Plan Creator

När är klar med planskissen klickar du på:

För Android:

Spara eller telefonens knapp tillbaka

Välj Save and Quit

För Windows eller IOS (Iphone/Ipad):

Klicka på X

Du förs nu tillbaka till appen MepsBesiktning

Svara ja på frågan för att skapa nya utrymmen i besiktningen baserat på din planskiss.

Välj utrymmestyp för de nya rummen.

Nu finns planskissen från Floor Plan Creator som en bild i besiktningen.

I besiktningen ligger också de nya utrymmen som importeras.

Dessa utrymmen har Mått och ytor på Golv, vägg och tak. De har också avdrag för fönster och dörrar.