Mitt konto

Under Mitt konto finner du dina personliga uppgifter. Du kan ange vilka grupper du tillhör samt se vilka roller du tilldelats.Grupper skapas av företagets Mepsadministratör. Se avsnitt Vårt företag.
Här kan du även välja språk.

Frånvaro

För att lättare kunna planera dina uppdrag är det bra att registrera om en användare är frånvarande. Du eller Mepsadministratören kan anmäla frånvaro under Anmäl frånvaro. Klicka på knappen Lägg till, ange tidsintervall och vikarie och klicka på Spara.
Framtida registrerad frånvaro visas i listan under Frånvaro.
Klicka på Radera för att ta bort en händelse.

Inställningar för Notiser

Under fliken Inställningar ställer du in om du vill ha notifieringar för olika händelser som till exempel inbjudningar, besiktningar eller beslut av kalkyler via E-post och/eller Pop-up-fönster på din dator.

Byt lösenord

Du har möjlighet att byta ditt lösenord för inloggning under fliken Byt lösenord. Ange först ditt nuvarande lösenord och sedan ditt nya lösenord (två gånger) och klicka på Byt lösenord.