Vårt företag

Under fliken Vårt företag finner du uppgifter om ditt företag, till exempel ditt CID (Meps licensnummer).

Observera att du behöver meddela CAB Group AB om ditt företag byter adress eller företagsuppgifter.

Utgångsadresser

Här lägger du till de Utgångsadresser som företaget har. Klicka på lägg till och skriv in din utgångsadress i kart vyn. Du kan lägga till flera adresser om ni till exempel har kontor på flera orter. Dessa utgångsadresser kan kopplas till exempelvis avtal eller besiktningstekniker för tilldelning via kartstöd.

Svarstider

Beroende på om ni är ett försäkringsbolag eller annan entreprenör kan ni lägga in svarstider för interna och externa kontakter.
Om en entreprenör inte svarar inom angiven tid, skickas en notifikation till handläggaren hos beställaren. Motsvarande funktion finns för mottagaren av beställningen.