Listan visar de besiktningsuppdrag som du är tilldelad och som standard visas de som är utkast.

Klicka på Slutförda om du vill se de objekt som är slutförda.

För Mobiltelefon

Klicka längst upp i vänstra hörnet för att komma till sidan för att kunna komma åt menyalternativ.

Klicka på kartikonen i övre högra hörnet för att se en kartvy över dina uppdrag. För mer info kan du klicka på de olika uppdragens markeringar.

När du klickar på ett besiktningsuppdrag så hämtas detta från Meps. De olika uppdragen kan ha olika status.

Grå = Klicka på kugghjulet för att välja att göra besiktningen tillgänglig offline, göra samtliga tillgängliga offline eller öppna uppdraget i Meps.

Grönt = besiktningsuppdraget är nedladdat till telefonen. Du kan arbeta med detta i offlineläge. Klicka här för att ta bort lokalt sparad besiktning eller öppna uppdraget i Meps.

Gul = besiktningsuppdraget har ändringar i den mobila enheten som inte är sparade till Meps. Klicka här för att spara, ta bort det lokalt sparade uppdraget eller öppna det i Meps.

Röd = ett fel har inträffat vid sparande eller öppnande av besiktningsuppdrag. Klicka på varningstriangeln för att se felmeddelande.