For at kunne logge ind i Meps skal du have adgang til dit Brugernavn og din Adgangskode.

Når du oprettes som bruger i Meps, vil du modtage en velkomstmail. I mailen er et link du skal følge for at lave en adgangskode.

Gå til Meps-loginsiden https://meps.net/

Udfyld Brugernavn og Adgangskode, og klik på Log ind.

Hvis du har glemt dit brugernavn eller din adgangskode, skal du klikke Forgot your password or username? Indtast dit brugernavn eller din e-mailadresse, og klik på send, så får du tilsendt en mail med et link til din e-mailadresse, hvor du kan nulstille din adgangskode.