Vores virksomhed

Under fanen Vores virksomhed finder du oplysninger om din virksomhed, såsom dit CID (Meps-licensnummer).

Bemærk, at du skal underrette CAB Group AB, hvis din virksomhed skifter adresse eller virksomhedsoplysninger.

Udgangsadresser

Her tilføjer du de Udgangsadresser, som din virksomhed har. Klik på Tilføj, og indtast din udgangsadresse i kortvisningen. Du kan tilføje flere adresser, hvis I f.eks. har kontorer flere steder. Disse udgangsadresser kan f.eks. knyttes til aftaler eller besigtigelsesteknikker. Udgangsadresser bruges også til afstandsberegning og til kortvisning.

Svartider

Afhængigt af om I er et forsikringsselskab eller en anden entreprenør, kan du tilføje svartider for interne og eksterne kontakter.

Hvis en entreprenør ikke svarer inden for den angivne tid, sendes en meddelelse til sagsbehandleren hos ordregiveren. Den tilsvarende funktion findes for modtageren af ordren.