• Gå til fanen Opgave
  • Klik på +Opgaver

• Indtast oplysninger om objektet under fanen Objektbeskrivelse
  • Klik på +Adresse for at tilføje en adresse, og udfyld kontaktpersonens oplysninger (Personer, der kan udlevere nøgler eller åbne og hjælpe med praktiske spørgsmål i forbindelse med opgaven)
  • Klik derefter på Gem

• Fortsæt til fanen Parter i opgaven. Du har rollen som Hovedentreprenør.
  • Klik på + Part, og tilføj Bestillere eller Underentreprenør

• Vælg den aktør du vil have med i opgaven, og klik på Vælg...