MEPS-administratoren har tilladelse til at tilføje eller administrere brugere i MEPS. Hvis du vil oprette en ny bruger, skal du klikke på +Bruger.

Udfyld oplysninger om brugeren, og angiv hvilke roller/rettigheder, som brugeren skal have.

Markér Opgavemodtager i organisationen for den/de brugere, der skal modtage nye opgaver, når en ordregiver ikke har valgt en kontaktperson for opgaven. Denne modtager vil blive underrettet og have mulighed for at acceptere invitationer til opgaver.

Når du klikker på Opret bruger, sendes en e-mail med et link til aktivering af kontoen til den angivne e-mailadresse.

For at en bruger skal kunne udføre besigtigelser, skal Udfør besigtigelse være markeret, og der skal angives mindst én Udgangsadresse. MEPS-administratoren kan også tilføje fravær for en bruger.