Vidste du, at du kan bruge Meps til opgaver på det private marked? Meps fungerer fremragende, når du vil vise en privatkunde, hvad en opgave kommer til at koste. Udskrifterne kan let tilpasses, så de er lette at forstå for en privatperson. Her viser vi dig, hvordan du gør det.

• Vælg den specifikke opgave
  • Vælg Kalkulering fra venstre sidemenu
  • Klik på totalbeløbet i højre hjørne

• Klik herefter på Omkostningsopgørelse

• Vælg den udførende person
  • Vælg én af tre muligheder
  •  Vis alle kolonner i mWu - Viser mængde, arbejde i mWu, materialer og totalbeløb for hhv. arbejdet og materialer. MWu kan være svært for en privatperson, at forstå
  • Vis alle kolonner i DKK – Viser mængde, arbejde i DKK, materiale og totalbeløbet for hhv. arbejdet og materialerne. Lettere at forstå for en privatperson.
  • Skjul omkostningskolonner – Viser kun mængder. Benyttes hvis du ikke vil vise arbejdsomkostninger, materialeomkostninger eller totalomkostninger pr. Linje

Bemærk: Når du opretter Meps-opgaver rettet mod en privat kunde skal du have en generel aftale som ordregiver i opgaven.