For Android-enheder er der en intern kameravisning, der kan bruges i stedet for mobilenhedens almindelige kameravisning. Denne funktion aktiveres i appen med ved at klikke på Brug appens kameravisning.

Med kamerafunktionen kan du styre zoom, kameravalg og blitz

Når du har taget billedet, er det muligt at skrive billedtekst, slette billedet eller gemme billedet i besigtigelsen.

Når du har gemt et billede, er kameraet stadig tændt, og du kan tage det næste billede med det samme. Dette gør det lettere at tage flere billeder i en serie.