Viestintä hankekutsussa

Hankekutsun yhteydessä voi hankekutsun lähettäjä lisätä kutsuun vapaamuotoista tekstiä. Myös hankekutsuun vastaava voi lisätä vastaukseensa vapaamuotoista tekstiä. Keskustelu tallentuu hankkeessa kohtaan Hankkeen osapuolet kyseisen hankkeen osapuolen kohdalle.

Ennen hankekutsun hyväksymistä voi hankekutsun vastaanottaja kirjoittaa hankekutsun lähettäjälle vapaamuotoista tekstiä, esimerkiksi kysyäkseen lisätietoja hankkeesta. Klikkaa Kirjoita viesti.

Viestikentässä on vastaanottajana valmiina hankekutsun lähettäjä. Kirjoita lähettäjän nimen perään viestisi ja klikkaa Lähetä.

Lähetetty viesti, kuten myös vastaus viestiin, tallentuu hankkeen viesteihin. Viestit ovat kaikkien hankkeen osapuolien nähtävissä ja luettavissa. Voit jatkaa viestiketjua kirjoittamalla viestin ja klikkaamalla Vastaa.

Musta tähti on merkki siitä, että haluat seurata viestiketjua. Jos haluat lopettaa viestiketjun seuraamisen, klikkaa mustaa tähteä.

Viestintä hankkeessa

Hankkeessa klikkaa kirjekuorikuvaketta siirtyäksesi hankkeen viestintään. Kun aloitat uuden viestiketjun, kirjoita kenttään @-merkki, jolloin valikko viestin mahdollisista vastaanottajista avautuu. Viivan yläpuolella ovat hankkeen yhteyshenkilöt ja viivan alapuolella oma yrityksen henkilöt, jotka voivat toimia yhteyshenkilönä. Valitse luettelosta viestin vastaanottava henkilö.

Jos haluat lähettää viestin useammalle vastaanottajalle, kirjoita uudelleen @-merkki ja valitse vastaanottaja.

Kirjoita nimen/nimien perään viestisi ja klikkaa Lähetä.

Viestiketjun osapuolet voivat kirjoittaa kommenttejaan viestiketjuun. Viestiketjun osallisten ulkopuoliset voivat myös kirjoittaa kommenttejaan viestiketjuun, jolloin heistä tulee myös viestiketjun osallisia.

Yksityinen viestintä hankkeessa

Yksityiset viestit hankkeessa näkevät ainoastaan kyseisen keskustelun osalliset. Klikkaa YKSITYISET, valitse vastaanottaja, kirjoita viesti ja klikkaa Lähetä. Viestin kommentointi tapahtuu kuten edellä on kuvattu.

Muistiinpanot hankkeessa

Hankkeen kohdassa Tietoja hankkeesta à Muistiinpanot voi kirjoittaa sekä sisäisiä että julkisia muistioita. Sisäinen merkintä on vain oman yrityksen käyttäjien nähtävissä ja julkinen merkintä hankkeen kaikkien osapuolien nähtävissä. Tallennettuja muistiinpanoja ei voi poistaa.