Tämä on lisätoiminto, joka on integroitu MEPSin tarkastussovellukseen. Toiminnon käyttö on maksullista. Lisätietoa löydät MEPSin hinnastosta.

Floor Plan Creator toimii vain MEPSin tarkastussovelluksessa, ei siis selainsovelluksen meps.net tarkastusosiossa. MEPS-tarkastussovellus on ladattavissa mobiililaitteeseen (älykännykkä / tabletti) ja Windows-työasemaan. Lataus tapahtuu käyttöjärjestelmästä riippuen Google Play -kaupasta, App Storesta tai Microsoft Storesta.

Floor Plan Creator (FPC) toimii hieman eri tavoin eri käyttöjärjestelmissä:

• Android-laitteissa FPC asennetaan MEPSin tarkastussovelluksen kautta sovelluksena Play-kaupasta ja sovellusta voi käyttää offline-tilassa.
  • iOS- ja Windows-laitteissa FPC käyttää web-käyttöliittymää, toimintoa ei tarvitse asentaa ja toiminto edellyttää internet-yhteyttä.

MEPSin tarkastussovelluksessa klikkaa Kosteusmittaus/Pohjapiirros ja Floor Plan Creator.

Klikkaa Luo uusi.

Valitse Structure. Vedä hiirellä haluamasi pohjakuva(t) alustalle. Voit muokata pohjakuvaa mm. liikuttamalla seiniä/kulmia tai muokkaamalla tilan mittoja.

Valitse Doors & windows. Voit lisätä ovet, ikkunat ja aukot vetämällä hiirellä halutut osat kuvaan.

Voit muokata ovien, ikkunoiden ja aukkojen mittoja liikuttamalla osaa tai muokkaamalla mittoja.

Lisää tilaan sen nimi. Voit lisätä toisen kerroksen kohdasta Levels. Valitse lopuksi x.

Klikkaa Kyllä, jos haluat lisätä tilat pohjapiirroksesta MEPSiin.

Valitse siirrettävä(t) tila(t) klikkaamalla riviä.

Voit piirtää pohjakuvaan klikkaamalla Muokkaa. Muokataksesi pohjapiirrosta Floor Plan Creatorissa klikkaa Floor Plan Creator.

Klikkaa Muokkaa nykyistä, jos haluat muokata pohjakuvaa Floor Plan Creatorissa. Jos valitset Luo uusi, niin huomaa, että MEPSin ja Floor Plan Creatorin välinen integraatio käsittelee vain yhtä kuvatiedostoa, ja sinun tulee valita kumpaa pohjakuvaa voit myöhemmin tarvittaessa muokata.