Mepsiin kirjautumiseen tarvitaan käyttäjätunnus ja salasana. Käyttäjänimi ja linkki salasanan määrittelemiseksi lähetetään uuden Meps-käyttäjän sähköpostiosoitteeseen.

Kun olet määritellyt salasanan, siirry Mepsin kirjautumissivulle käynnistämällä selain ja kirjoittamalla osoitteeksi https://meps.net/.

Anna käyttäjätunnus ja salasana ja klikkaa Sisäänkirjautuminen

Jos olet unohtanut salasanasi, valitse Forgot your password or username? ja anna käyttäjätunnuksesi, niin saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit määritellä itsellesi uuden salasanan.