Toiminnallisuus hankkeen sulkemiseksi/lopettamiseksi on Merkitse hanke valmiiksi.

 

  • Löydät painikkeen hankkeen valikoista Hankkeen osapuolet ja Tietoja hankkeesta.
  • Kun klikkaat Merkitse hanke valmiiksi arkistoidaan hanke ja löydät sen valikosta Hanke > Arkistoidut.