Oma tili

Kohdassa Oma tili löydät omat tietosi. Voit ilmoittaa ryhmän, johon kuulut, sekä nähdä mitkä roolit sinulle on määritelty. Ryhmät luo yrityksen Meps-pääkäyttäjä. Katso kohta Meidän yritys. Tässä voit myös valita järjestelmän kielen.

Poissaolo

Voidaksesi helpommin suunnitella hankkeesi on hyvä rekisteröidä käyttäjän poissaolo. Käyttäjä tai Meps-pääkäyttäjä voi kirjata poissaolon kohdassa Ilmoita poissaolo. Klikkaa painiketta +Lisää, anna aikaväli ja sijainen ja klikkaa Tallenna.
Tuleva rekisteröity poissaolo näytetään Poissaololistauksessa. Klikkaa roskakorikuvaketta rivillä poistaaksesi poissaolotapahtuman.

Ilmoitusasetukset

Oman tilin välilehdellä Ilmoitusasetukset määrittelet mistä tapahtumista haluat saada sähköposti- ja/tai Pop-up-ikkunailmoituksen.