Kohdassa Hanke klikkaa + Hanke.

Anna hankkeelle osoite klikkaamalla + Osoite.

Kirjoita osoitekenttään hankkeen katuosoite ja katunumero. Klikkaa muodostuvasta osoiteluettelosta oikeata osoitetta.

Tarvittaessa tarkenna osoitetta Osoite-kentässä. Mikäli karttaneula ei ole oikeassa paikassa kartalla, raahaa se hiirellä oikeaan paikkaan. Karttaneula määrittelee etäisyyslaskennan lähtöosoitteen. Lopuksi hyväksy osoite klikkaamalla Tallenna ja sulje.

Täytä hankkeen tiedot tarvittavilta osin

• Hankkeen nimi
  • Kiinteistörekisteritunnus
  • Rakennusvuosi
  • Huoneistoala tai kokonaisala
  • Laajuus

• Maantieteellinen sijainti (vaikuttaa epäsuoran työn mWu-laskentaan)
  • Kiinteistötyyppi
  • Rakennustyyppi
  • Aloitus- ja valmistelutyyppi (vaikuttaa epäsuoran työn mWu-laskentaan)

Lisää hankkeen yhteyshenkilötiedot klikkaamalla + Yhteyshenkilö.

Täytä yhteyshenkilön tiedot ja klikkaa Tallenna. Huom! Sähköpostiosoite on se osoite, johon esim. tarkastusraportti oletusarvoisesti lähetetään, kun se lähetetään sähköpostitse asiakkaalle.

Lisää kohdassa Hankkeen osapuolet hankkeeseen osapuoli ja sopimus klikkaamalla + Osapuoli.

Anna tarvittaessa urakoitsijan lähtöosoitteen ja hankkeen osoitteen välinen yhdensuuntainen ajomatka kilometreinä kohtaan Etäisyys kohteeseen. (Vaikuttaa MEPSin yksiköiden mWu, pTu ja tWu laskentaan.)

Valitse myös Hankkeen tyyppi. (Vaikuttaa epäsuoran työn mWu-laskentaan.)