Lista tarkastushankkeista, jotka on jaettu sinulle ja jotka oletusarvoisesti näytetään luonnoksina

Klikkaa päättyneet, jos haluat nähdä päättyneet kohteet.

Mobiililaitteessa klikkaa vasemman yläkulman kuvaketta

päästäksesi sivulle, jossa valintavaihtoehdot on nähtävissä.

Klikkaa karttakuvaketta

oikeassa yläkulmassa nähdäksesi karttanäkymän tarkastuksistasi. Saadaksesi lisätietoa tarkastuksesta voit klikata kartalla kyseistä hanke-/tarkastusmerkkiä.

Kun klikkaat tarkastushanketta, hakee tarkastussovellus sen Mepsistä (meps.net). Eri hankkeilla voi olla eri status.

Harmaa = Klikkaa rataskuvaketta tehdäksesi tarkastuksen online-tilassa, mahdollistaen sen tekemisen offline-tilassa tai avataksesi hankkeen Mepsissä (meps.net).
Vihreä = Tarkastushanke on ladattu mobiiliyksikköön. Voit käsitellä sitä offline-tilassa. Klikkaa tästä poistaaksesi paikallisesti tallennetun tarkastuksen tai avataksesi hankkeen Mepsissä (meps.net).
Keltainen = Tarkastushankkeeseen on tehty mobiililaitteessa muutoksia, joita ei ole tallennettu Mepsiin (meps.net). Klikkaa tästä tallentaaksesi, poistaaksesi paikallisesti tallennettu tai avataksesi hankkeen Mepsissä (meps.net).
Punainen = On ilmennyt virhe tallennettaessa tai avattaessa tarkastushanketta. Klikkaa varoituskolmiota nähdäksesi virheilmoituksen.