Pääsääntöisesti hankkeen osapuolilla on sama näkymä hankkeeseen ja sen tietoihin.

Hankkeen kohdassa Tietoja hankkeesta

• sisäinen viesti on vain oman yrityksen käyttäjien nähtävissä.
  • julkinen viesti on hankkeen kaikkien osapuolien käyttäjien nähtävissä.

Hankkeen kuvissa ja asiakirjoissa voi Yleiset kansiot -otsikon alla olevat kansiot määritellä sisäisiksi (klikkaa kansion nimen perässä olevaa kolmea pistettä), jolloin vain oman yrityksen käyttäjät näkevät kansion sisällön.

Laskelmassa vakuutusyhtiön käyttäjillä on kattava näkymä laskelmaan ja sen tietoihin.

Sopimuskumppaneiden ulkopuoliset hankkeen osapuolet eivät näe laskelmista

• hintoja, koska ne tulevat osapuolten välisestä sopimuksesta
  • materiaaleja, pl. omat materiaalit
  • materiaalikustannuksia
  • laskelmarivin vähennysprosenttia, tyyppiä ja kommentteja
  • sovittujen ja omien koodien yksikköhintaa, summaa, vähennysprosenttia ja tyyppiä.