Tarkastussovelluksessa klikkaa tarkastuksen ”harmaata kolmiota”.

Jos teet tarkastuksen ilman internet-yhteyttä vain tarkastukseen, jota klikkasit, valitse Aseta käytettäväksi offline-tilassa

Jos teet tarkastuksen ilman internet-yhteyttä useampaan tarkastukseen, valitse Saata kaikki käytettäväksi offline.

Kun tarkastuksen / tarkastusten kolmio on muuttunut vihreäksi, on tarkastus latautunut, ja voit siirtyä offline-tilaan (ei internet-yhteyttä) klikkaamalla Online-kohdan valintaa.

Olet nyt offline-tilassa (ei internet-yhteyttä) ja voit siirtyä tekemään tarkastusta / tarkastuksia tarkastussovelluksella.

Kun olet tehnyt tarkastuksen ja palaat takaisin tarkastussovelluksessa Tarkastukset-sivulle, on tekemäsi tarkastuksen kolmio keltainen. Tarkastuksen synkronoimiseksi varmista, että laitteessasi on toimiva internet-yhteys, siirry online-tilaan (internet-yhteys) klikkaamalla Online-kohdan valintaa.

Kun tarkastuksen / tarkastusten kolmion väri on vaihtunut vihreäksi, on tarkastus synkronoitunut, ja voit poistua tarkastussovelluksesta.