• Siirry hankkeessa vasemmasta sivuvalikosta välilehdelle Hankkeen osapuolet.
  • Klikkaa oikeasta yläkulmasta + OSAPUOLI.
  • Klikkaa Tilaaja.
  • Klikkaa + VALITSE käytettävällä sopimusrivillä, jossa Sopimusosapuoli tulee olla Yleinen sopimus (Yksityishenkilö).
  • Lisää tilaajan tiedot kohtaan Tilaaja ja klikkaa VALMIS.
  • Lisää Välimatka kohteeseen -kenttään lähtöosoitteen ja hankkeen osoitteen välinen matka kilometreinä.
  • Valitse Hankkeen tyyppi klikkaamalla alasvetovalikkoa ja klikkaamalla oikeata vaihtoehtoa.
  • Täytä muut hankkeen tiedot tarvittavilta osin.