• Klikkaa Hankkeen osapuolet -välilehdellä oikeasta yläkulmasta + OSAPUOLI.
  • Klikkaa sitä roolia, joka kutsuttavalla osapuolella hankkeessa on.
  • Voit hakea sopimusta esim. sopimuksen nimellä.
  • Klikkaa + VALITSE valitsemallasi sopimusrivillä.
  • Kirjoita viestikenttään saateteksti kutsuttavalle osapuolelle.
  • Klikkaa Ota yhteyttä asiakkaaseen tai Asiakkaaseen ei tarvitse ottaa yhteyttä.
  • Klikkaa LÄHETÄ KUTSU.
  • Voit perua kutsun, ennen kuin kutsuttu osapuoli on sen hyväksynyt, klikkaamalla PERUUTA.
  • Kutsun perumisen jälkeen voit poistaa osapuolen hankkeesta klikkaamalla rastia oikeasta yläkulmasta.