Text som förklarar vikt på material

Text som tydliggör att vikten på material avser torrt material har lagts till i rapporten Kostnadssammanställning, samt under sammanställningen i kalkylen.

Förtydligande rörande "Synpunkt på kod"

Vi tar tacksamt emot kommentarer och förbättringsförslag via funktionen "Synpunkt på kod", men vi har tyvärr ingen möjlighet att kontakta den som skickat in sin synpunkt. Det har vi förtydligat genom att uppdatera den förklarande text som syns i samband med att synpunkten skickas in.

"Markera meddelanden som lästa" tas bort

Valet ”Markera alla meddelanden som lästa” har tagits bort från meddelanderutan, då den ställt till problem för vissa användare.