For at få information om drift og tilgængelighed i MEPS, kan du gå ind på CAB's statusside.

• Samt hvad status er lige nu

Du kan også registrere din e-mailadresse for at modtage e-mails vedrørende driftsinformation.

• Klik på Subscribe to updates
  • Klik på det ikon der svarer til, hvordan du gerne vil have driftsinformationen

• Udfyld din e-mailadresse eller dit mobilnummer, afhængigt af hvordan du vil have oplysningerne.
  • Klik på Subscribe via....
  • Vælg, hvilke systemer du vil have driftsinformation om.

• Klik på Update preferences

• Du kan til enhver tid vælge at annullere dit abonnement ved at gå ind på siden igen og klikke på Unsubscribe from updates