Ejendomsbeskrivelsen indeholder relevant beskrivelse af den specifikke ejendom bl.a. navn på opgaven (benævnelse af opgaven), bygningsår, areal, opgavebeskrivelse samt geografisk information.

Den præcise adresse kan placeres ved at klikke på +Adresse knappen. Adressen kan til enhver tid ændres.

Indtast adressen i søgefeltet i toppen, og vælg denne fra listen.
Adressen overføres til felterne i bunden, hvorefter du kan klikke Gem og luk.

Under Ejendomsbeskrivelsen finder også Kontaktpersoner f.eks. Ansvarlig for ejendommen, dvs. ejer eller forsikringstager og andre kontaktpersoner. Det er muligt at redigere en kontaktperson, eller tilføje flere kontaktpersoner.