Ved hjælp af placeringen på kortet kan du vælge den tekniker, der ligger tættest på skadestedet eller har det færrest antal besigtigelser. Teknikerens initialer vises, hvor personen befinder sig på kortet.
Her ser du også afstanden fra teknikerens udgangsadresse.

Når du klikker på en mulig tekniker til opgaven, kan du se nærmere information om de andre besigtigelser (bl.a. dato og tidspunkt).

Herunder angiver du ligeledes besigtigelsestype, dato og klokkeslæt for denne besigtigelse samt en meddelelse til teknikeren.

Bemærk: Det er ikke påkrævet at vælge tidspunkt og dato. Dette kan gøres senere.

Besigtigelsen er derefter tilgængelig for teknikeren på dennes telefon, tablet eller tablet via appen MepsInspektion – og kan ligeledes tilgås via www.meps.net såfremt teknikeren benytter en PC eller browser.

Du kan vælge besigtigelsesdato direkte ved tildeling og derefter markere, om kunden er blevet kontaktet.
Du kan også angive besigtigelsestidspunkt og dato senere ved at klikke ind på den planlagte besigtigelse.

Hvis tidspunktet for en planlagt besigtigelse bliver justeret modtager teknikeren en meddelelse herom via e-mail.