Partnernetværk er en funktion, der giver overblik over dine samarbejdspartnere i systemet.

Du får et overblik over, hvor mange opgaver der er åbne for hver partner i dit netværk. Samtidig har du også mulighed for at sætte en specifik partner på pause.

Oversigten viser både partnerens hovedorganisation og forretningsenheder.

Bemærk: Det er kun brugere med rollen administrator og/eller aftaleansvarlig, der har rettigheder til at redigere oplysninger i partnernetværket.

Sæt på pause

Både partner (f.eks. hovedentreprenør) eller ordregiver (f.eks. forsikringsselskab) kan sættes på pause i en bestemt periode. Dette kan gøres for hele virksomheden eller for en enkelt forretningsenhed.

Hvis en partner er sat på pause, vil partnerne ikke fremgå af listen for parter når der sendes invitation til en ny opgave. Dette kan f.eks. være gavnligt for en entreprenør, som ikke ønsker at modtage opgaver i en bestemt periode.

Dette gøres ved at vælge partneren eller ordregiveren fra listen og dernæst trykke “Skift status”, vælge “Sæt på pause” samt den tidsperiode dette skal ske for.

Nyttig information til i dit netværk

For hver partner (Entreprenør), forretningsenhed eller ordregiver kan du indtaste en intern oplysning, som bliver synlig ved invitationen.

Dette kan lette muligheden for at vælge den rette part baseret på forskellige kompetencer eller andre forhold.

Visning af entreprenører i partnernetværket kan filtreres efter den pågældende forretningsenhed.

Oplysningerne vises når ved invitation til en ny opgave

Når et forsikringsselskab eller ejendomsselskab vil invitere en hovedentreprenør til en opgave, præsenterer MEPS den bedste kandidat til opgaven baseret på afstanden på udgangsadressen i aftalen.

Hvis du ønsker, at vælge en anden entreprenør til opgaven kan du klikke Vis alle øverst i venstre hjørne.

Oplysninger om udøveren fra partnernetværket vil fremgå for entreprenøren inden invitationen sendes.