Kumppaniverkosto on toiminto, joka mahdollistaa paremman yleiskuvan saamisen yhteistyökumppaneista ja tehokkaamman kumppanihallinnan MEPSissä. Kumppaniverkostossa saa yleiskuvan kunkin kumppanin avoimista hankkeista. Myös kumppanin laittaminen tauolle laittaminen järjestelmässä on mahdollista. Yleiskuvan tarkastelu ja kumppanien tauolle laittaminen on mahdollista tehdä sekä organisaatio- ja kustannuspaikkatasolla.

Kumppaniverkoston aloitussivulla voit suodattaa kumppaneita:

• Näytä vain kumppanit, joilla on käynnissä olevia hankkeita.
  • Näytä vain kumppanit, jotka on asetettu tauolle.

Voit tarkastella kumppanin koko organisaatiota tai organisaation tiettyä kustannuspaikkaa.

Kun klikkaat tarkasteltavan yrityksen nimeä, …

…voit kirjata kumppanista / suorittajasta tietoja, jotka ovat sisäisiä, eli näkyvät vain oman yrityksen käyttäjille. Näet myös kumppanin käynnissä olevien hankkeiden määrän ja yhteystiedot.

Voit asettaa kumppanin tai kumppanin kustannuspaikan tauolle klikkaamalla Muuta.

Valitse avautuvasta näytöstä Keskeytetty.

Määrittele tauon aloituspäivä ja päättymispäivä. Kirjoita tarvittaessa tauolle seliteteksti ja klikkaa Tallenna.

Kumppaninäkymä tauolle asettamisen jälkeen.