Hankkeen sivulla Tietoja hankkeesta klikkaa Osoita tarkastus tai +Tarkastus.

Klikkaa vasemmasta sivuvalikosta tarkastajaa, jolle osoitat tarkastuksen.

Valitse Tarkastuksen tyyppi, lisää päivämäärä ja kellonaika, jos tarkastusaika on sovittu. Lisää mahdollinen saateteksti tarkastajalle ja klikkaa lopuksi Osoita tarkastus.

Tarkastaja, jolle tarkastus on osoitettu, voi nyt suorittaa tarkastuksen. Tarkastus on tehtävä mobiilitarkastussovelluksessa, jotta tarkastukseen voidaan lisätä huonetilat.