Kohdassa Hankkeen osapuolet lisää hankkeeseen osapuoli ja sopimus klikkaamalla + Osapuoli.

Valitse hankkeeseen kutsuttavan osapuolen rooli hankkeessa klikkaamalla kyseistä roolia.

Valitse hankkeeseen kutsuttava osapuoli klikkaamalla Valitse… kutsuttavan osapuolen ja sopimuksen rivillä.

Kirjoita tarvittaessa hankekutsua tarkentava teksti, valitse toimenpide kutsuttavalle ja klikkaa Lähetä kutsu.

Jos etäisyys kohteeseen on 0 km, ja se ei pidä paikkaansa, klikkaa Peruuta. Muussa tapauksessa klikkaa Lähetä kutsu.

Anna etäisyys kohteeseen kilometreissä yhdensuuntaisesta matkasta kutsuttavan osapuolen lähtöosoitteesta hankkeen osoitteeseen. Klikkaa Lähetä kutsu.

Hankekutsu jää odottamaan osapuolen vastausta hankekutsuun. Jos haluat peruuttaa hankekutsun, klikkaa Peruuta.

Jos haluat poistaa osapuolen hankkeesta, klikkaa X.