Yhteyshenkilön vaihtaminen yhdessä hankkeessa

Kohdassa Hanke klikkaa sitä hanketta, jonka yhteyshenkilön haluat vaihtaa.

Klikkaa vasemmassa valikossa kohtaa Hankkeen osapuolet.

Vaihda yhteyshenkilö kaikkiin haluamiisi yrityksesi rooleihin hankkeessa.

Yhteyshenkilön vaihtaminen kerralla useammassa hankkeessa

Voit vaihtaa yrityksesi yhteyshenkilön useammassa hankkeessa kerralla.

Huomaa, että jos yrityksesi on hankkeessa osapuolena useammalla roolilla, ja vaihdettava henkilö on yhteyshenkilönä yhdessä roolissa, vaihtuvat kaikki yrityksesi roolien yhteyshenkilöt vaihtamaksesi yhteyshenkilöksi riippumatta siitä kuka yrityksesi henkilö on roolin yhteyshenkilönä tällä hetkellä.

Klikkaa ylävalikossa Hanke ja vasemmassa valikossa Meidän yritys > Käynnissä.

Klikkaa Suodatin ja valitse kohtaan Yhteyshenkilö se henkilö, jonka haluat vaihtaa, ja joka toimii tällä hetkellä yhteyshenkilönä hankkeissa. Tämän jälkeen näkymässä on ne hankkeet, joissa kyseinen henkilö on yhteyshenkilönä.

Klikkaa Valitse.

Valitse ne hankkeet, joissa haluat vaihtaa yrityksenne yhteyshenkilön (kaikissa yrityksenne rooleissa hankkeessa) ja klikkaa Vaihda yhteyshenkilö.

Valitse uusi yhteyshenkilö ja klikkaa Vaihda yhteyshenkilö.

Yhteyshenkilö on vaihdettu valitsemiisi hankkeisiin ja kaikkiin yrityksenne rooleihin kyseisissä hankkeissa.