Valitse laskelmassa se tila, johon kopioit koodit omasta mallista. Klikkaa vasemmassa laidassa Mallit.

Klikkaa sen mallin riviä, jonka koodit / koodeja haluat kopioida laskelmaan.

Valitse koodit, jotka haluat kopioida laskelmaan. Koodien valinnan jälkeen klikkaa Lisää (n) tai Lisää ja sulje (n).

Tarkista ja tarvittaessa muuta laskelmaan tuotujen koodirivien tiedot, esim. toimiala, määrä ja materiaali.