Määritelty poissaolon sijainen saa käyttäjän poissaolon aikana poissaolijalle ohjautuvat MEPSin sähköposti- ja ponnahdusikkunailmoitukset sekä aloitussivun ilmoitukset. Poissaolija saa vain aloitussivun ilmoitukset, jotka poistuvat, kun sijainen hoitaa ilmoitusten mukaiset tehtävät.

Huom! Jos käytössä on kustannuspaikkatoiminnallisuus, täytyy sijaisella olla samat kustannuspaikat kuin poissaolijalla, jotta hänet voi määritellä poissaolijan sijaiseksi.

Kohdassa Oma tili à Poissaolo klikkaa + Lisää.

Anna alkamisaika ja päättymisaika (molemmissa valitsemalla päivämäärä kalenterista ja kellonaika kirjoittamalla) sekä valitse sijainen alasvetovalikosta. Lopuksi klikkaa Tallenna.

Määritelty poissaolo sijaistietoineen poistuu automaattisesti, kun poissaolon päättymisaika umpeutuu. Sitä ennen poissaolotiedon voi poistaa klikkaamalla kyseisen rivin roskakorikuvaketta.