Jos olet unohtanut MEPSin salasanasi, voit pyytää salasanan uusimista klikkaamalla kirjautumissivulla Unohditko salasanasi tai käyttäjätunnuksesi?

Kirjoita kenttään käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi ja klikkaa Pyydä salasanan uusimista. MEPSin käyttäjätiliisi määriteltyyn sähköpostiin lähetetään sähköposti salasanan uudelleen määrittelemiseksi.

Huomaa, jos pyydät salasanan uusimista sähköpostiosoitteella, joka on useammassa käyttäjätilissä, saat sähköpostin, jossa pyydetään vastaamaan mitä käyttäjätunnusta salasanan uusiminen koskee. Tällöin salasanan uusiminen siirtyy automaattisesta käsittelystä tuotetuen (support@meps.fi) hoidettavaksi.

Ongelmatilanteissa ota yhteys MEPS-tukeen: support@meps.fi tai 020 730 2300.