Sivulla status.cab.se näet tietoa MEPSin käytettävyydestä ja suunnitelluista ylläpidon käyttökatkoksista. Sivulla ilmoitetaan myös poikkeavista palvelukatkoksista.

Sivun ilmoituksista voit tilata myös tekstiviesti- tai sähköposti-ilmoitukset, jolloin saat reaaliaikaista tietoa suunnitelluista ja poikkeavista palvelukatkoksista sekä niiden ratkaisuista.

Siirry internetissä sivulle https://status.cab.se.

• Löydät tietoa suunnitelluista käyttökatkoista.

• Löydät tietoa siitä, mikä on tilanne juuri nyt.

Tilaa ilmoitukset seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen https://status.cab.se.
  2. Klikkaa SUBSCRIBE TO UPDATES.
  3. Klikkaa kirjekuvaketta, jos haluat sähköposti-ilmoituksia ja luurikuvaketta, jos haluat tekstiviesti-ilmoituksia.
  4. Kirjoita kenttään vastaavasti joko sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi.
  5. Klikkaa SUBSCRIBE VIA EMAIL tai SUBSCRIBE VIA TEXT MESSAGE.
  6. Kohdassa Components valitse sovelluslistauksesta MEPS Web Application, jos haluat selainsovellusta (meps.net) koskevia ilmoituksia, ja MEPS Inspection App, jos haluat tarkastussovellusta koskevia ilmoituksia.
  7. Klikkaa luettelon alalaidassa SAVE.

Lopeta ilmoitusten tilaaminen

Voit koska tahansa lopettaa tilauksesi klikkaamalla sivulla Unsubscribe from updates.